Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.

Accept

Dacă nu sunteți mulțumită de produsul primit aveți la dispoziție următoarele variante:

1. SCHIMB DE MĂRIME SAU MODEL

Pentru schimbul de mărime și/sau  model vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0759-386-555 pentru plasarea comenzii de schimb. Costul serviciilor de transport pentru schimbul de colete revine  cumpărătorului / clientului și este în valoare de 34 lei, sumă pe care o veți regăsi pe factură în colet.

2. RETURNAREA COLETULUI CU RAMBURSAREA BANILOR

Pentru a returna un produs completați formularul de retragere din contract de mai jos, în baza căruia noi vă trimitem un curier să vă ridice coletul. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, să nu fie deteriorat, să aibă toate etichetele originale. Costul serviciilor de transport pentru retur revine  cumpărătorului / clientului și este în valoare de 24 lei.

 FOARTE IMPORTANT!

*Aveți termen de 14 zile lucrătoare pentru returul unui colet de la data primirii acestuia.

*Costul transportului revine cumpărătorului / clientului.

*Banii se vor rambursa întru-un cont bancar personal sau al cuiva apropiat în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului de către noi.

Puteți returna produsele achiziționate din magazinul nostru online în termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, în condițiile legii (Ordonanța de urgenta nr. 34/2014) și conform termenilor și condițiilor magazinului MOSK.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent, fără a fi deteriorate și cu toate elementele prezente (etichete, instrucțiuni de folosire, elemente de identificare). Nu se acceptă produsele ce prezintă semne de utilizare (urme, miros, rupturi, piele zgâriată/uzată, cute de purtare, etc).

Vă rugăm să folosiți ambalaj de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Taxele de transport revin în sarcina clientului.

Contravaloarea produsului returnat se va vira în maximum 14 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia, într-un cont bancar.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

În functie de comportamentul clientului ne rezervăm dreptul de a selecta clientela.

FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT

Către MSK INDUSTRIES SRL, Strada Bârzava nr 17 sector 2, București, office@mosk.ro, 0759-386-555, vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul de vânzare:

Retur

Va rugam sa introduceti codul IBAN, impreuna cu numele si prenumele titularului de cont.

Pentru schimbarea produsului/produselor, va rugam sa le mentionati pe cele dorite mai jos.

În baza cererii dumneavoastră de retragere din contract MSK INDUSTRIES SRL va trimite un curier la adresa menționată pentru a ridica coletul cu produsul/produsele pe care doriți să le returnați cu toate informațiile necesare preluării.Vă rugăm să le ambalați asemănător primirii, astfel încât să fie protejate pe parcursul transportului.

Vă mulțumim!